SISSY BOMB

SISSY BOMB er et kollektivt anti-opdragelsesprojekt om frihed og frirum

I et duftende rum, der funkler i rosa indpakning og er blødgjort af beroligende musik, bliver vi inviteret ind i en mild og stærk forestilling, der kærligt udfordrer normer og kønsstereotypiske grænser. En poetisk tekst, koreografi, sminkning, ”poses” og catwalk-lignende sekvenser forenes til et drag-agtigt-show med stor integritet.

Med løbende reference til alt fra kunstnere som Miley Cyrus til Leigh Bowery, til samtaler om ”radical softness” og ”gender bending” tager Dansstationens Turnékompani og koreograf Martin Forsberg emner op inden for identitet og performance i et samarbejde med dansere og scenekunstnere Casper-Malte Augusta og Snorre Jeppe Hansen. Det dramaturgiske blik tilhører forfatter, debattør og scenekunstner Alex Alvina Chamberland. Musik og lyd er organiseret af Tami T.
Bemærk at forestillingen foregår på engelsk.

SPILLER

Søndag 6. maj kl. 20:30, Laboratoriet

Mandag 7. maj kl. 10:00, Laboratoriet UDSOLGT

Mandag 7. maj kl. 13:00, Laboratoriet UDSOLGT

ALDER

13+

Varighed

Ca 40 min

BILLETTER

Billetterne er gratis og skal bestilles på billet@aabendans.dk eller telefon: 3582 0610

Der er unummererede pladser til alle forestillinger.

BEMÆRK

Der er duft og røg i forestillingen.

MEDVIRKENDE

KONCEPT OG KOREOGRAFI Martin Forsberg DANS OG KOREOGRAFI Casper-Malte Augusta, Snorre Jeppe Hansen DRAMATURGI Alex Alvina Chamberland MUSIK Tami T LYSDESIGN Uli Ruchlinski LYDDESIGN Tanya Johansson PRODUKTION Therese Terry Johnson FOTO Res

Hjemmeside: http://dansstationen.nu/sv/hem/


(S)