KoKERS (RØR)

En danseforestilling med to dansere og en hel masse paprør

En by, en skov, et hus, en legeplads … To dansere bygger deres egen verden af paprør. De arbejder sammen og hver for sig. De opfinder lege – og laver regler, der gør legen sjovere og sværere. De bygger op og bryder ned igen. Rørene er spændende redskaber at rulle, hoppe, lave mønstre, kravle, balancere og danse med. KoKERS (RØR) er en fantasifuld forestilling om at have det sjovt, om udfordringer, om at trøste og om at være der for hinanden.

Uden ord, men alligevel klart og tydeligt, vises barnets verden for os, sådan som den uden tvivl altid forekommer inde i de små hoveder. Genkendelig, spøjs. Charmerende og stemningsfuld. Lille og beskeden, legende og let. En sensommergave til dig og den lille.
Willem Nijssen PZC, Walcheren, August 2016

Til sidst får de små børn endelig lov til selv at komme op på scenen og slå sig løs i det rørfyldte landskab, og i deres begejstring og umiddelbare leg afsløres det, hvor opmærksomme de har været under forestillingen. Resultatet er et skønt scenarie af små mennesker, der leger i et landskab af pap. Kokers er et fuldkomment kunstværk, hvor alle dets elementer passer perfekt sammen.
Anita Twaalfhoven Theaterkrant, Amsterdam, September 2016 (****)

SPILLER

Torsdag 3. maj kl. 10:00, Roskilde Bibliotek FÅ BILLETTER

Fredag 4. maj kl. 10:00, Roskilde Bibliotek UDSOLGT

Lørdag 5. maj kl. 10:00, Roskilde Bibliotek UDSOLGT

ALDER:

3+

BEMÆRK: Babyer og børn, der ikke overholder nedre aldersgrænse, kan ikke være til stede under forestillingen.

Varighed:

ca 45 min

BILLETTER

Billetterne er gratis og skal bestilles på billet@aabendans.dk eller telefon: 3582 0610

Der er unummererede pladser til alle forestillinger.

MEDVIRKENDE

KONCEPT OG KOREOGRAFI Gaia Gonnelli DANS Bryan Atmopawiro, Carlo Camagni MUSIK Wiebe Gotink LYSDESIGN Erik van Raatle KOSTUMER Asalia Khadje KUNSTNERISK KONSULTATION Wies Bloemen TEKNIK Babsie van Aalderen ØKONOMIANSVARLIG Lisa Donia PRODUKTIONSLEDELSE Agnese Rosati PR Hedwig van der Zwaal PRODUCERET AF Dadodans Gaia Gonnelli CO-PRODUKTION Dansmakers Amsterdam STØTTET AF Fonds Podiumkunsten, VSB Fonds

Hjemmeside: http://dadodans.nl/

(NL)