HORSES

Horses er en danseforestilling med en vild utæmmelig energi. Fem børn og fem voksne er på scenen sammen i denne radikale forestilling om samvær og sammenhold, begejstring og forvirring – og ikke mindst tillid. ’Horses’ handler om ønsket om at ville være voksen og om at ville forblive barn, om styrke og sårbarhed, om at bære og blive båret. Ligestillingen mellem de voksne performere og børnene er fascinerende, og den har et udtryk, der ikke før er set i Danmark.

SPILLER

Fredag 4. maj kl. 19:00, Lynghøjskolen UDSOLGT

Lørdag 5. maj kl. 19:00, Lynghøjskolen

NB: Der vil være mulighed for fælles bustransport fra Musicon til Lynghøjskolen til/fra HORSES-forestillingerne med afgang kl 18:30 fra parkeringspladsen ved BEC, Havestensvej 4, Roskilde. Bussen er retur omkring klokken 20:30. Pladser til bussen reserveres sammen med bestillingen af billetter til forestillingerne. Pladserne fordeles efter først-til-mølle.

ALDER

8+

VARIGHED

Ca. en time

BILLETTER

Billetterne er gratis og skal bestilles på billet@aabendans.dk eller telefon: 3582 0610

Der er unummererede pladser til alle forestillinger.

MEDVIRKENDE

KOREOGRAFI Joke Laureyns, Kwint Manshoven DANS Jacob Ingram-Dodd, Evelyne Rossie, Kwint Manshoven, Jitte Schoukens, Mona De Broe, Judith Ginvert, Lio Maelfeyt, Louisa Vermeire PRODUKTION kabinet k & hetpaleis LIVE MUSIK Thomas Devos, Bertel Schollaert SCENOGRAFI Kwint Manshoven, Dirk De Hooghe DRAMATURGI Mieke Versyp LYSDESIGN Dirk De Hooghe PRODUKTIONSLEDERE Maarten Naessens, Famke Dhont TEKNISK CREW Lorin Duquesne, Karel Marynissen, Dirk De Hooghe CO-PRODUKTION TAKT, STUK MED STØTTE FRA De Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent TAK TIL Les ballets C de la B, LOD muziektheater, NTGent, Aaben Dans (DK), Imaginate (UK)

Hjemmeside: http://www.kabinetk.be/

(BE)