Det magiske lydcirkus

Kitt Johnson X-Act, Danmark
Alder: 6+

Spiller en kagedåse saxofon? Kan en blyant danse? Og hvad har mavedans og flyvende bøger egentlig med hinanden at gøre? Intet er, som det ser ud til at være, når performer/jonglør Samuel Gustavsson og musiker Sture Ericson inviterer det unge publikum inden for i deres Magiske Lydcirkus. Her ændrer musikinstrumenter, kroppe, møbler og dagligdagens genstande funktion på magisk vis. Det er en intim og poetisk forestilling, der sanseligt og ordløst sætter gang i fantasien.

Det Magiske Lydcirkus er en videreudvikling af den anmelderroste nycirkus-forestilling Aber Dabei fra 2007 af Teaterforeningen Kitt Johnson X-act. Det Magiske Lydcirkus folder sig ud i et legende og undersøgende univers.

“Det virker næsten hypnotiserende at se på, og ungerne mærker tydeligvis kraften…”
**** Børneteateravisen, Anne Middelboe Christensen.

“Samuel Gustavsson er en kropsekvilibrist ud over det sædvanlige (…) Hans krop bevæger sig fuldkommen harmonisk rundt – uden den mindste ujævnhed i centrifrugeringen…”
**** Børneteateravisen, Anne Middelboe Christensen.

“En bassaxofon og en klarinet, disse gamle instrumenter, der i hænderne på Ericson pludselig forvandler sig til hyper-moderne designerkasser for den lyd, der vælter ud af højtalerne…”
**** Børneteateravisen, Anne Middelboe Christensen

PRODUCENT/ Kitt Johnson X-Act. ISCENESÆTTELSE/ Samuel Gustavsson. KOMPONIST/ Sture Ericson. Kunstnerisk konsulent/ Kitt Johnson. LAND/ Danmark/Sverige. PREMIEREÅR/ 2011. ALDERSGRUPPE/ 6+. VARIGHED/ca. 35 min. FOTO/Per Morten Abrahamsen WEB

 

HVOR & HVORNÅR

21. maj – Holbæk
Teatret Fairplay, kl. 10 + 12

23. maj – Kalundborg
Musisk Skole, kl. 9.30 + 11

24. maj – Roskilde
Roskilde Bibliotek, kl. 9.30 + 11 UDSOLGT!

25. maj – Korsør
Kulturhuset i Korsør, kl. 9.30 + 11

For billetinformation se under hver enkelt by i menuen øverst til venstre.