Couple-Like#2

Het Lab, Holland
Alder: 14+

Couple-Like #2 er dans i sin reneste form. To unge dansere er på scenen og leverer en fysisk tour de force af de usædvanlige. Snart mødes de i et intimt kærlighedsfavntag, snart i udmattende slåskamp. De søger ind til hinanden, klamrer sig til hinanden, men deres forsøg på at smelte sammen til én er både betryggende og kvælende.

Hvem trækker hvem? Hvem er den stærke part? Hvem er den svage? Kæmper de for hinanden? Eller tager de livet af hinanden? Får de det gode frem i hinanden eller amputerer de hinanden?

Couple-Like#2 efterlader sit publikum åndeløs. Forestillingen taler direkte fra hjerte til hjerte, fra krop til krop. Uden at være belærende, øser den generøst af sin erfaring.

”De to dansere i Couple-Like #2 når et intimitetsniveau, der både er uhyre fængslende og flertydigt. Forestillingen formår i skønneste grad at formidle et følsomt emne og et sårbart formsprog til et ungt publikum”
– dommernes udtalelse i VSCD Youth Theatre and Concert Awards.

”Et fysisk, suggestivt og konfronterende livtag med venskabet, for første gang nogensinde spillet for et ungt publikum”
**** Volkskrant

Keren Levi (ISR og NL) og Ugo Dehaes (NL) har skabt Couple-Like #2 til unge på 14+. Forestillingen bygger på deres roste voksenforestilling Couple-Like fra 2006, der blev et stort hit og har været på turné i store dele af Europa.

KOMPAGNI/ Het Lab. KOREOGRAFI/ Keren Levi & Ugo Dehaes. MUSIK+LYD/ Tom Parkinson. DANSERE/ Maartje Pasman og Ryan Djojokarso. LAND/ Holland. PREMIEREÅR/ 2010. ALDERSGRUPPE/ 14+. VARIGHED/ 40 min. WEB

HVOR & HVORNÅR
22. maj – Odsherred
Odsherred Teater, kl. 19.30

23. maj – Holbæk
Holbæk Teater, kl. 20

24. maj – Slagelse
Slagelse Teater , kl. 13

25. maj – Roskilde
Scenen i Laboratoriet/Musicon, kl. 13

26. maj – Roskilde
Scenen i Laboratoriet/Musicon, kl. 17

For billetinformation se under hver enkelt by i menuen øverst til venstre.