BINNENBEEST (DYRET INDEN I)

Nogle gange bliver jeg til en elegant og vild hest, der galoperer over markerne, væk fra min hverdag. Andre gange bliver jeg til en vild abe, der hænger i gardinerne. Af og til kan jeg også se det i andre mennesker omkring mig. Forstår du, hvad jeg mener? En brølende bjørn, en majestætisk svane eller en glad lille ged? De voksne skjuler tit deres indre dyr, tæmmer dem og lukker dem inde. Er det ikke synd? Red det indre dyr!

I DYRET INDEN I (Binnenbeest) møder vi fem voksne, som har travlt med et videnskabeligt eksperiment med vand, glas og en skoletavle. Men de får sværere og sværere ved undertrykke deres instinkter. Maskinagtige dansemønstre omformes til dyriske bevægelser, drømmende musik flyder over i en fyrig flamencodans og glassene flyver gennem luften. Kontrol vs. impuls og orden vs. kaos.

Inside Animal er den anden børneforestilling af Josephine van Rheenen og Guy Corneille – efter Pokon (4+). Med denne forestilling ønsker de at nå ud til alle de “utæmmede” børn (og voksne), som altid har skullet skjule dyret inden i.

SPILLER

Fredag 4. maj kl. 17:00, Laboratoriet

Lørdag 5. maj kl. 11:00, Laboratoriet

Lørdag 5. maj kl. 14:00, Laboratoriet

ALDER

6+

Overhold venligst den nedre aldersgrænse.

VARIGHED

Ca. 55 minutter

BILLETTER

Billetterne er gratis og skal bestilles på billet@aabendans.dk eller telefon: 3582 0610

Der er unummererede pladser til alle forestillinger.

MEDVIRKENDE

KOREOGRAFI Josephine van Rheenen I SAMARBEJDE MED OG PERFORMET AF Yeli Beurskens, Blazej Jasinski, Katerina Dietzova, Yoko Ono Haveman, Youri Peters MUSIK Guy Corneille (med musik af La Corneille, Hans Vermunt, The Doors) LYSDESIGN Marco Chardon SCENOGRAFI Roos Matla KUNSTNERISK KONSULTATION Irene van Geest, Klaus Jurgens

Hjemmeside: http://www.dedansers.com/

(NL)

KREDITERING

Fotos: Moon Saris