ALLES

Het Lab & Alma Söderberg, Sverige/Holland
Alder: 4+

ALLES er en sang. ALLES er en dans. ALLES er en bevægelse, en rytme, et ord. ALLES er det, du kender. ALLES er alt det, du ikke kender.

I en musikalsk duet leger Alma Söderberg og Angela Peris Alcantud med den skøre idé: at gøre alting på samme tid. Med deres stemmer og kroppe forvandler de sig til vand, jordskælv og helikoptere. De synger sange, pludrer og plaprer, danser og trommer. Verden er stor og forunderlig, og det fejres i stor stil af Alma og Angela i denne rytmiske, farverige og dynamiske forestilling.

Forestillingen er baseret på Alma Söderbergs debut for voksne og unge Cosas, der lige nu turnerer i store dele af Europa. Du kan få en forsmag på forestillingen her

Alma Söderberg er en svensk koreograf, performer og musiker – og et af de største talenter inden for europæisk koreografi og scenekunst. Hun har studeret flamenco, moderne dans og koreografi på the School for New Dance Development i Amsterdam, og hun har vundet flere priser, bl.a. for forestillingerne ’Freedom of Speech’ og ’Entertainment’. I Almas univers indgår lyd, bevægelse og tale som ligeværdige elementer. Og så er hun også trommeslager og synger i ‘the John The Houseband’.

PRODUKTION/ Het Lab. KOREOGRAFI/ Alma Söderberg. DANS/ Angela Peris Alcantud og Koldo Arostegui. DRAMATURGI/ Moos van den Broek. LAND/ Sverige/Holland. PREMIEREÅR/ 2012. ALDERSGRUPPE/ 4+. VARIGHED/ ca. 40 min. WEB

HVOR & HVORNÅR

21. maj – Skælskør
Skælskør Bibliotek, kl. 10

22. maj – Roskilde
Roskilde Bibliotek, kl. 10

23. maj – Roskilde UDSOLGT
Roskilde Bibliotek, kl. 10

24. maj – Holbæk
Teatret Fair Play, kl. 10

25. maj – Kalundborg
Musisk Skole, kl. 10