Lækre måltider fra Grundsmag

SWOP festival MENU:
Sted: Eventrummet v. Scenen i Laboratoriet, Rabalderstræde 10, 4000 Roskilde

Fredag 4. maj
Frokost klokken 12-14: Bygotto med forårsgrønt + surdejsbrød 65 kr. pr. kuvert
Aften 17:30 – 19:30: Helstegt økologisk laks med forårssalat, kartofler, ærtecreme og brød 95 kr. pr. kuvert

Lørdag 5. maj
Frokost klokken 12-14: Baguette med spinat, artiskok, kyllingsalat samt en vegansk version med spinat, artiskok og kikærtesalat. 65 kr. pr. kuvert
Aftensmad klokken 17:30 – 19:30: Økogris på grillen med forårskartoffelsalat, bønnepuré og surdejsbrød.(vegansk: grillede porto bello). 125 kr. pr. kuvert

Søndag 6. maj
Frokost klokken 12-14: Kartoffeltortilla (æg+kartofler+løg) med grønttopping og surdejsbrød 65 kr. pr. kuvert
Aftensmad klokken 17:30 – 19:30: Restegilde 85 kr. pr. kuvert (vi er imod madspild, derfor kreerer vi lækre retter af resterne til søndag aften)

Dertil vil der være snacks som sælges hele dagen fra baren i foyeren: Madbrød (små boller med fyld/mini pizzaer, bagt med fuldkorn) 28 kr. stykket og bæger med jordbær og melon 25 kr. stykket.

Mad fra Grundsmag er; Råvarer i sæson, økologi og gerne dyrket lokalt!

grundsmag.dk